De divisie Rail biedt expertise op het vlak van bovenleiding, signalisatie en de aanleg van spoorwegen.
De Utilities divisie is gespecialiseerd in het plaatsen van openbare verlichting, het aanleggen van distributienetwerken voor gas en electriciteit.

Onze klanten ontzorgen, daar gaan we voor.
Dankzij onze geografische spreiding staan onze 600+ medewerkers niet enkel figuurlijk, maar ook letterlijk dicht bij de klant.

MOBIX maakt deel uit van de CFE Groep.

Onze missie
Onze kernwaarden 
Onze geschiedenis
Onze registraties & erkenningen
Ons management

Onze missie

Door het stimuleren van een cultuur die wordt gekenmerkt door flexibiliteit, betrouwbaarheid en verantwoordelijkheidszin, streeft Mobix ernaar om de klant volledig te ontzorgen. Onderlinge samenwerking, in een klimaat van wederzijds respect, ligt aan de basis van al onze activiteiten.

Onze kernwaarden

  • Veiligheid

De veiligheid en het welzijn van al onze stakeholders is onze absolute prioriteit. De VCA ++ certificering en het continu opleiden, bijscholen en sensibiliseren van onze mensen zijn hiervoor belangrijke instrumenten en maken integraal deel uit van ons bedrijfsbeleid.

  • Samen groeien

Om MOBIX’ slagkracht te doen groeien, zetten we in op meerdere vlakken. Uiteraard gaat het over sales en klanten maar ook over onze mensen; hen uitdagen, opleiden, kennis en kunde laten delen.

Op financieel vlak combineren we organische groei met een weloverwogen overnamestrategie.

  • Gedeelde passie

Gedrevenheid en passie toont zich in alles wat we doen. Mensen zijn fier op MOBIX, fier op hun klanten, en fier op het werk dat ze met kennis en kunde verrichten. Initiatief nemen en ondernemen dragen we hoog in het vaandel evenals zorg dragen voor onze gezondheid en ons milieu.

  • Hoge performantie

Onze projecten voeren we uit met oog voor operational excellence.

Intense voorbereiding en een doordachte keuze van de meest geschikte uitvoeringstechniek levert ons een maximaal rendement op. We delen best practices en maken gebruik van de uitgebreide technische kennis binnen de CFE groep.

  • Flexibiliteit

De ontzorging van de klant staat voor ons centraal. Zowel qua scope, werkwijze als uitvoeringstermijn werken wij volgens de specifieke situatie en verwachtingen van de klant.

Meer weten?

Vind je op onze website niet de info die je zoekt? Wil je graag een samenwerking starten of een offerte opvragen?
Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Contacteer ons

Onze geschiedenis

1935

De historische basis van MOBIX is Engema, dat in 1935 werd opgericht en gevestigd is in Muizen bij Mechelen. Eind jaren ’80 sluit Engema zich aan bij de CFE groep.

2008

In 2008 sluit Louis Stevens & Co zich aan bij CFE. Louis Stevens & Co werd opgericht in 1951, en is gevestigd in Halen. Na de oprichting van Mobix werd de naam van deze entiteit aangepast naar MOBIX Stevens.

2011

ETEC sa wordt in 2011 ingelijfd bij de CFE groep. Zij zijn gevestigd in Manage, en opgericht in 1986.

2012

Remacom nv, opgericht in 1993 en gevestigd in Lochristi komt bij CFE.

2017

Coghe-Werbroeck nv, gevestigd in Hooglede en opgericht in 1966 wordt ingelijfd bij CFE.

2018

CFE besluit deze bedrijven samen te voegen tot 1 nieuw geheel: MOBIX is geboren! De MOBIX cluster bestaat vanaf dan uit 5 entiteiten: MOBIX Engema, MOBIX Stevens, MOBIX Engetec, MOBIX Remacom en MOBIX Coghe.

2021

De entiteit MOBIX Coghe zal volledig opgaan in MOBIX Remacom. Op die manier wordt een eerste grote stap gezet naar 1 MOBIX.

Onze registraties & erkenningen

  • Klasse 1; Subcategorie C2 - C7 - E - E1 - S2 - S3
  • Klasse 5; Subcategorie C - C1 - F - G - H
  • Klasse 6; Subcategorie F1 - H - P1 - P3 - S1
  • Klasse 7; Subcategorie C6
  • Klasse 8; Subcategorie C6 - F2 - H - H2 - P1 - P2