De divisie Rail biedt expertise op het vlak van bovenleiding, signalisatie en de aanleg van spoorwegen.
De Utilities divisie is gespecialiseerd in het plaatsen van openbare verlichting, het aanleggen van distributienetwerken voor gas en electriciteit.

Onze klanten ontzorgen, daar gaan we voor.
Dankzij onze geografische spreiding staan onze 600+ medewerkers niet enkel figuurlijk, maar ook letterlijk dicht bij de klant.

MOBIX maakt deel uit van de CFE Groep.

Onze missie
Onze kernwaarden 
Onze geschiedenis
Onze registraties & erkenningen
Ons management

Onze missie

Door het stimuleren van een cultuur die wordt gekenmerkt door flexibiliteit, betrouwbaarheid en verantwoordelijkheidszin, streeft Mobix ernaar om de klant volledig te ontzorgen. Onderlinge samenwerking, in een klimaat van wederzijds respect, ligt aan de basis van al onze activiteiten.

Onze kernwaarden: SPARC as a H.E.R.O

Happener

 

Om Mobix te doen groeien zetten we de dingen proactief in beweging. We creëren een omgeving waarin onze mensen uitgedaagd worden en kansen worden aangeboden om zich ten volle te ontplooien volgens hun capaciteiten.

Op strategisch vlak verwachten we een co-creatie tussen enerzijds de ontwikkeling van onze medewerkers en anderzijds de groei van onze activiteiten zowel op organische manier als door een weloverwogen overnamestrategie binnen het mobiliteitsdomein.

   "Think big, work hard, make it happen"

Engaged 

 

De veiligheid en het welzijn van al onze stakeholders is onze absolute prioriteit.

Het continu bijscholen van onze medewerkers draagt bij tot de gedrevenheid, fierheid en passie waarmee ze hun job uitvoeren. Initiatief nemen dragen we hoog in het vaandel evenals zorg dragen voor onze planeet. Al onze beslissingen worden afgetoetst qua duurzaamheid en we engageren ons zeer bewust om een positieve bijdrage te leveren aan onze leefwereld van morgen.

   "Stop accidents before they stop you"

Reliable

 

We werken in een sfeer van vertrouwen en absolute transparantie. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen t.o.v. elkaar en t.o.v. al onze stakeholders. We streven naar voorbeeldgedrag en corrigeren elkaar waar nodig. We leggen onszelf de verplichting op om de beste oplossing en de meest efficiënte uitvoering aan te bieden aan onze klanten.  

  "Lead by example and walk the talk"

One

 

Onze doelen worden nagestreefd als team, we delen “best practises” en maken gebruik van elkaars kennis en resources.

We hebben de wil en de overtuiging om ons aan te passen aan een veranderende omgeving om aldus bij te dragen aan het succesvol voortbestaan van onze organisatie en onze planeet.

"Talent wins games, teamwork wins championships"

Meer weten?

Vind je op onze website niet de info die je zoekt? Wil je graag een samenwerking starten of een offerte opvragen?
Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Contacteer ons

Onze geschiedenis

1935

De historische basis van MOBIX is Engema, dat in 1935 werd opgericht en gevestigd is in Muizen bij Mechelen. Eind jaren ’80 sluit Engema zich aan bij de CFE groep.

2008

In 2008 sluit Louis Stevens & Co zich aan bij CFE. Louis Stevens & Co werd opgericht in 1951, en is gevestigd in Halen. Na de oprichting van Mobix werd de naam van deze entiteit aangepast naar MOBIX Stevens.

2011

ETEC sa wordt in 2011 ingelijfd bij de CFE groep. Zij zijn gevestigd in Manage, en opgericht in 1986.

2012

Remacom nv, opgericht in 1993 en gevestigd in Lochristi komt bij CFE.

2017

Coghe-Werbroeck nv, gevestigd in Hooglede en opgericht in 1966 wordt ingelijfd bij CFE.

2018

CFE besluit deze bedrijven samen te voegen tot 1 nieuw geheel: MOBIX is geboren! De MOBIX cluster bestaat vanaf dan uit 5 entiteiten: MOBIX Engema, MOBIX Stevens, MOBIX Engetec, MOBIX Remacom en MOBIX Coghe.

2021

De entiteit MOBIX Coghe zal volledig opgaan in MOBIX Remacom. Op die manier wordt een eerste grote stap gezet naar 1 MOBIX.

Onze registraties & erkenningen

  • Klasse 1; Subcategorie C2 - C7 - E - E1 - S2 - S3
  • Klasse 5; Subcategorie C - C1 - F - G - H
  • Klasse 6; Subcategorie F1 - H - P1 - P3 - S1
  • Klasse 7; Subcategorie C6
  • Klasse 8; Subcategorie C6 - F2 - H - H2 - P1 - P2